Производител : Bear Komplex
Код на продукта : 404
Наличност : В наличност
94,50лв

Възможни опции

Случвало ли Ви се е на състезание да трябва да работите на хлъзгав лост, с който не сте свикнали? Ако е така, новите BKX Carbon Comp са за вас! Нашата PATENT PENDING единствена по рода си технология позволява на тези грипове да се задържат към всеки лост, независимо от вида му. Направени със същото качество на изработка, като другите ни грипове, карбоновите грипове са създадени да осигуряват стабилност на лостове с гладко покритие.

За изработката на BKX Carbon Comp гриповете са използвани  най-висококачествени материали. Вземете си един чифт днес и забравете за притесненията следващия път, когато видите нов лост за набирания.

Произведени са от лек и прилепващи карбонови влакна, разполагат с каишка за китка, която е проектирана за удобство и стабилност. Защитете ръцете и дланите си по време на
Pull ups, Chest to bar, Muscle ups, Toes to Bar (T2B), Knees to Elbow (K2E), Kettlebell swings, Power lifting, Power Cleans, Deadlifts, Snatches, Gymnastics  и още ...
Тройните шевове, осигуряват 100% стабилност и Вие повече не се тревожите за ръцете си, когато тренирате.
Нашият превъзходен продукт, изработен от кожа, ще предпази ръцете Ви от мазоли и ще  пасне на лоста. Бъдете сигурни, че сте защитили ръцете си по време на вашия
WOD.

НЕ използвайте тези грипове, докато не се уверите, че сте избрали правилния размер. Оразмеряването е приблизително и често пъти е въпрос лично предпочитание, затова не забравяйте, че не можете да върнете гриповете, след като са били използвани. Поставете средния и безименния си пръст в отворите и регулирайте лентата на велкро удобно около китката. Трябва да сте в състояние почти да отворите напълно ръката си, така че кожата да лежи в ръката ви.

РЪКОВОДСТВО ЗА РАЗМЕР:

1. Измерете разтоянието между  ръка и китка. Това е мястото, където се срещат ръката и китката (там трябва да видите гънка). Това е точката, от която започва измерването.

2. Уверете се, че ръката и пръстите ви са напълно прави .
НЕ сгъвайте ръката .

3. Измерете от началото на китката / ръката (където виждате гънката) до основата на средния пръст.Вижте трите начина за поставяне на гимнастически грипове:


Сходни артикули