Филтри
Филтри
  • Аксесоари
  • Размер
  • Цвят
  • Продукт
Филтрирай Изчисти
Показани са от 1 до 16 от общо 43 резултата на (3 страници)

Bear Komplex е може би най-известната и атрактивна марка за кросфит стоки и аксесоари. Неслучайно атлети като Тиа-Клеър Туми, Ноа Олсен, Рич Фронинг, Бетани Шадбърн и др. предпочитат нейните продукти, с които печелят състезания и подиуми.


Включително на Cross-fit Games 2019.


Bear Komplex произвеждат едни от най реномираните грипове за ръце с три отвора, като моделът Bear Komplex Carbon Comp бе масово използван на Cross-fit Games 2019. Вече е наличен и нов модел, отново с три отвора, но от изкуствена матеиря за по-добро сцепление с лоста - Bear KompleX Black Diamond.

Марката произвежда още :

Наколенки - освен че осигуряват стабилност, компресират и затоплят коляното, наколенките на Bear Komplex са с изключителен дизайн.

Налакътници - подобно на наколенките, налакътниците на Bear Komplex отговарят на изискванията на професионалнни състезатели, както спортно-технически, така и визуално.

Накитници
- задрави, труднозахабяващи се и стилни. Така може да бъдат определени накитниците на Bear Komplex.

Тренировъчни ластици - като кросфит марка от топ ниво, Bear Komplex не пропсука тренировъчните ластици и ластични колани. Безкомпромисни по отниошение на качеството.

Колани за вдигане на тежести - Bear Komplex предлага богат избор от колани от синтетична материя, които бързо се слагат и свалят, както и такива от кожа. Изключително здрави и с дизайн към който никой не може да остане безразличен.

Вдигнете нивото на тренировките си с аксесоарите на Bear Komplex. Възползвайте се от безплатна доставка при поръчки над 29.90 лв.

Остава Ви само да се върнете в залата и да разбиете следващия WOD.