Предлагаме доставка със куриерски фирми Speedy и до BOX NOW автомат


1.БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКA със Спиди за поръчки над 69,90 лв. до адреса на клиента.

       за да проследите вашата пратка натиснете тук !


Поръчки, извършени и потвърдени в работен ден до 15:00 ч., се доставят на следващия ден. Поръчки , направени в събота, неделя и през официалните празници, се доставят на втория работен ден след това. Потвърждаването става чрез получаване на автоматичне e-mail  от нас . След това се свързваме с Вас на посочения телефонен номер и уточняваме наличността на стоката, мястото за доставка и  Вашето потвърждение. Ако не успеем да се свържем с Вас по телефон, или на посочения имейл адрес, поръчката няма да бъде изпратена.

ПОРЪЧКА

За да поръчате от нашия онлайн магазин, след като сте избрали продукта, който искате да поръчате, цвета и размера, натиснете бутона "Добави в количката". След като го направите, може да продължите да разглеждате и да добавяте още артикули, като избирате съответно бутон "Продължи да пазаруваш" , или " Поръчай". Когато приключите с поръчките, трябва да натиснете бутон "Количка". Там се появяват всички артикули, които сте избрали. От тук може да променяте количеството на артикулите, да премахнете част от  тях, ако сте решили. След като окончателно сте избрали артикулите, избирате бутон "Поръчай". Тук в лявата част на екрана трябва да полълните Вашите данни : Име, Телефон, Е-мейл и евентуално ако имате някакво запитване, както и адрес на доставка или офис на СПИДИ.


....................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................


Доставка до BOX NOW автомат   за да проследите вашата пратка натиснете тук ! 
Доставка за София е в същия ден при направена поръчка преди 15:00 часа от понеделник до петък.                   
Доставка извън София е на следващия ден (Събота включително, без Неделя).

ТАКСА BOX NOW
Доставката до автомат на BOX NOW е безплатна.

ПЛАЩАНЕ
ВНИМАНИЕ! При поръчка с доставка до автомат на BOX NOW няма опция "Наложен платеж" с плащане в брой. Плащането на наложения платеж трябва да се направи с банкова карта през линк, който ще получите по имейл/смс при изпратена пратка.