Филтри
Филтри
  • Аксесоари
  • Облекло
  • Размер
  • Цвят
  • Продукт
  • Пол
Филтрирай Изчисти
Показани са от 1 до 16 от общо 42 резултата на (3 страници)

Европейската референция в кросфита се нарича PicSil. Испанската марка стартира през 2012-та година и за кратко време, благодарение на продуктите си от най-виоско качество, си извоюва безупречно реноме на световната сцена.

Всички продукти на PicSil са ръчно изработени в Испания, vegan friendly и хипоалергенични.

Освен това марката определено залага на иновации в развитието си, благодарение на които се раждат емблематичните й модели от грипове за ръце RX, FALCON, AZORGRIPS и EAGLE. Общото между всички тях е, че са изработени от леки и издържливи синтетични материи, патентовани от PicSil, които осигуряват безпрецедентна стабилност на хвата. Всички са налични с два и три отвора, като Falcon, AZORGRIPS и Eagle имат и меко покритие от вътрешната страна за допълнително удобство и по-продължително ползване без да се нарани ръката.

Гамата от грипове за ръце на PicSil впечатлява също с разнообразието си. Всеки модел се предлага в различна дебелина и по този начин всеки атлет може да намери подходящ за себе си продукт в зависимост от формата на ръката, тежестта, опита си в кросфит и силата си.

Моделът RX grips е изработен от карбонови фибри, с дебелина 1.8 мм. Подходящ е за атлети от всички нива, като това е и най-бюджетното предложение на марката.

FALCON grips са оптимизаираната версия на RX grips,  също от карбонови фибри, но една идея по-дебели (2 мм). Изключително здрави и издържливи.

AZORGRIPS е моделът изработен от материя, наречена Syntethic Soft, осигуряваща несравнима протекция на ръката. С дебелина 1.8 мм, тя е изключително лека и удобна. Неслучайно моделът е предпочитан от редица участници на Cross-fit Games.

EAGLE grips е последното бижу на PicSil, в което марката концентрира целия си опит и ноу-хау! Отново материята, наречена Micro Diamonds Tech, е плод на изследователска дейност и многобройни тестове. Резултатът е този ултра-тънък и здрав грип от 1.8 мм, който по думите на марката задържа магнезия значително по-дълго, което спестява ценни секунди по време на изпълнение на WOD или на състезание.

Но гриповете за ръце съвсем не са всичко, което предлага PicSil!
Изключителната гама от въжета за скачане красноречиво говори за това. Тя стартира с модела Sphinx rope, който е подходящ за начинаещи и напреднали. Моделът ABS 2.0 залага на уникалния въртящ механизъм и атрактивния дизайн, благодарение на които може да задоволи и елитни състезатели.. Най-високо в гамата са Anna rope, който е със същия въртящ механизъм, но с олекотени алуминиеви ръкохватки и възможност за добавяне на тежести.

А наскоро появилият се модел Bee rope е перлата в короната на PicSil! Дължината на 2 милиметровия му кабел се регулира само с един клик, няма нужда от отвертка. Ръкохватките са ергономични и олекотени, и позволяват всякакви захвати. А въртящият механизъм с двоен лагер го прави изключително бързо и подходящо за двойни и тройни скокове.

Стремежът към иновации присъства и при наколенките  - освен забележителната им компресия и стабилност, защитният слой на модела Hex-Tech, разработен от марката, предпазва коленете при съприкосновението им с пода.

В нашата селекция от продукти на PicSil ще намерите също

колани за вдигане на тежести

налакътници

накитници

тениски за кросфит

раници и сакове


Резултатите от усилията на марката не закъсняват и PicSil е предпочитана от редица кросфит атлети от топ ниво, като Björgvin Karl Gudmundsson.

Jen Smith...

Благодарение на PicSil Вие сте подготвени за pull-ups, kipping pull-ups, butterfly pull-ups, muscle-ups, ring muscle-ups, dead lifts, clean and jerks, snatches, double unders, triple unders, hand stand push-ups, hand stand walk, squats, thrusters, clusters, lunges, burpees, всички WODs и видове тренировки!