Показани са от 1 до 7 от общо 7 резултата на (1 страници)

Rocktape имат разработени ленти с различна степен на еластичност, които се исползват съответно за стабилизация или декомпресия.
Rocktape имат специален кинезиологичен тейпинг Rocktape H2O, който е разработен за спортисти активни във водните спортове. Широко приложим е този вид тейпинг и през летните месеци.

Марките за тейпове, с които работим са Bear KompleX и Rocktape.

Bear KompleX предлагат тейп, който предпазва пръстите при упражнения по вдигане на тежести.
Rocktape е марката кинезиологичен тейпинг, която е доказала ефективността си и в световен мащаб са Rocktape. Нейните продукти имат много добро прилепване и с тях може да сте сигурни, че няма да ви подведат повреме на състезание или дълги физически натоварвания.

Кинезиологичният тейпинг е много ефективен метод, подпомагащ кинезитерапията и по-бързото възстановяване на тъканите, без да се налага спиране на работа (тренировки) или обездвижване на заболелият участък. Поради тази причина, тази техника се наложи като изключително важен метод на лечение и профилактика основно в спорта, но и във физиотерапията като цяло. 
За да е максимално ефективен кинезиологичният тейпинг, най-важно е да се определи методиката на поставянето му.
Ако при поставяне на кинезиотейпинг няма ефект или
симптомите се засилят, това значи, че не е уцелена точната апликация. Поради тази причина и за ваше улеснение, ние ви препоръчваме да се консултирате с физиотерапевт, който да определи начина и дозировката на използване на тейпинга, спрямо проблема, който имате. В последствие бихте могли да продължите да си го поставяте сами.

Rocktape - Кинезиологичен тейпинг

Rocktape имат голямо разнообразие на цветове, модерни са и благодарение на тях болката бързо отшумява.