Производител : PicSil
Код на продукта : 910
Наличност : В наличност
225,50лв

Възможни опции

Спортна раница Backpack Tactical PicSil за Кросфит

Перфектната раница за да съберете всичко необходимо за тренировка или състеание по Кросфит, също така отговаря напълно на това от което се нуждаете да носите със себе си в самолета.

Водоустойчива


По този начин Вашият дрехи и аксесоари ще остане сух и вашите обувки за вдигане на тежести няма да са влажни. Няма нищо по-лошо от това да стигнеш до залата и да си сложиш мокри обувки.

И за да се възползваме от цялото вътрешно пространство, сме го направили с пълно отваряне, като книга. Така можете да го попълните и да го затворите напълно.

Капацитет на раницата

                                                                                                                               
Открит държач за обувки, за да имате свежи обувки след тренировка. Не казваме, че краката ви миришат, но е по-добре да се предотвратите подобно нещо, отколкото да го имате.

Можете също да използвате пространството за транспортиране на втора чифт обувки .

Повече от 12 външни и вътрешни джоба за аксесоари, шампоан и кремове, лаптоп, секретни документи на ЦРУ, шейкър или гири.

Външен и независим джоб за лаптопа

Водоустойчива, с двойно подсилено уплътнение и ергономични задни подложки.

Идеален за не смесване на мокри и потни дрехи с лаптоп или таблет, или за пътуване и поддържане на добре защитения лаптоп. Идеална за транспортиране на деликатни неща.

Устойчив и елегантен


Това е първото нещо, което ще почувствате, когато я вземете. Тя е здрава, устойчива, твърда, но също така е много елегантна, така че веднага ще се влюбите в негя.

През първите дни, ще откриете нови джобове, закачалки и бързо ще станете любимата ви раница.

Ще ти е много трудно да не я заобичаш.


Напишете коментар