Филтри
Филтри
  • Размер
  • Цвят
  • Марка
  • Пол
Филтрирай Изчисти
Показани са от 1 до 16 от общо 73 резултата на (5 страници)

Серия чорапи SUBLIMOTION RX


Линия чорапи за високо изтензивно натоварване, която може да направи вашите тренировки или състезания доста по-приятни.

След направено проучване сред Кросфит спортисти и практуващи
функционални тренировки, Lithe създават линията Sublimotion RX, която ви осигурява още по-голям комфорт по време на вашата кросфит тренировка. Чорапите са подходящи за спортове с висок интензитет катоCrossfit, Box, Fitness и други..

1. По-високо покритие на крака за по-добра защитата в областта на пищяла
2.
По-издържливи тъкани
3.
Вентилация в подметката без това да влияе на омекотяването и комфорта
4.
Дишаща мрежа

Серия SUBLIMOTION

В линията чорапи SUBLIMOTION се използват тъкани, които осигряват оптимално проветрение на краката по време на високо физическо натоварване. Благодарение на патентования процес на тъкане, чорапите Lithe са впечатляващо удобни в долната част на краката и ходилата.

Друг много важен аспект е постигнатата перфектната форма, според анатомията на крака, благодарение на усилената работа свършена от марката по еластичността и компресията на продуктите.

Техническите харакетристики на влакната изплзвани в SUBLIMOTION чорапите и желанието, и таланта вложени в дизайна, правят от тези малки произведения на изкуството аксесоарите, на които може да се доверите във всякаква ситуация.

Стъпалото им от друга страна винаги е в черно, поради факта, че за Lithe най-важни са комфорта и здравината. Затова памучните влакна в тази част на чорапите са изтъкани по специален начин, който обаче не може да бъде обработван цветово.